OsamodasxD Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Tytuł: Pixel Adventure Gatunek: platformówka, zręcznościowa Opis: Pamiętacie Xmas Armando? Nadchodzi kontynuacja :) Naszło mnie na wspominki z dawnych lat i postanowiłem reaktywować i porządnie odrestaurować grę. Zasady są bardzo proste: zbieramy kolorowe kamienie z mapy i zanosimy je w odpowiednie miejsce unikając przeciwników. gdy zbierzemy minimum 5 otwiera się wyjście z poziomu. Gra składa się z 28 poziomów wątku głównego w 5 różnych krainach oraz 28 poziomów extra (szybkich), w których mamy ograniczony czas aby wykonać określone zadanie (np. wyzbierać wszystkie elementy z mapy, przejść mapę - tory przeszkód, zabić wszystkich przeciwników). Kiedy premiera? Jeszcze nie wiem, moze w przeciągu 3-4 miesięcy. Gra wyjdzie na komputery stacjonarne i Androida. Dla tych co nie pamiętają, albo nie wiedzą o pierwszej wersji: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...hl=xmas+armadno Autorzy: Programowanie: OsamodasxD Fabuła: OsamodasxD Grafika: OsamodasxD Muzyka: internet, darmowe zasoby do gier Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi