Danieo Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Note. Nie jest to moja pierwsza gra ever, ale pierwsza którą pokazałem światu. Starałem się najbardziej jak potrafiłem jednak parę bugów i tak się wdało. Ucieszyłoby mnie gdybyście te bugi zreportowali na Kongregate lub napisali o nich tutaj. ;)Match It RGB to prosta gra Arcade. Zadaniem gracza jest łapanie kolorowych cząsteczek pamiętając by dopasować kolor portalu do koloru cząsteczek. Może nie wydaje się to być ciekawe, jednak gra wraz z czasem zwiększa poziom trudności(większa szybkość cząsteczek i ich ilość). ScreenshotyAutor: Daniel "Danieo" B.Muzyka:http://opengameart.org Byłoby bardzo fajnie jak osoby posiadające konto Kongregate oceniły grę (Najlepiej pozytywnie :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Zapomniałem dodać że potrzebujecie wtyczki Unity Web Player (ona waży parę Mb) Pobierz tutaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Zagrałem, grafika nawet spoko, muzyka też, troszke denerwuje mnie poruszanie tą "paletka" zbyt malo dynamiczne, ponad to umnie nie zmienia koloru, caly czas jest czerwona przez co nie lapie wlasciwych kolorkow i jest game over w pare sekund po rozpoczęciu gry co utrudnia ją, w takim stopniu co uniemożliwia gre, dlatego oceniam na 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danieo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Hmm Bardzo dziwne, bo u mnie zmiana koloru spacją działa. Jutro postaram się wypuścić drobną łatke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi