Gladius Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jak najprostszym sposobem zrobić tekst, który będzie sie zmieniał po kliknięciu enter? W ten deseń: Jacek: blablabla *klikam enter* Tomasz: ja tez blablabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Najprostszy to przechowywać tekst w zmiennej, rysować go na ekranie (draw_text()) i zmieniać go po naciśnięciu przycisku. Problem jest taki że najprostsze rozwiązanie nigdy się nie sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladius Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Omg takie proste a ja sie głowiłem ^^ W każdym razie thx. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jedno z fajniejszych rozwiązań (które od razu Ci polecam) to użycie struktur. GML (create) czat=ds_queue_create() ds_queue_enqueue(czat,"Cześć") ds_queue_enqueue(czat,"Mam dla Ciebie zadanie") ds_queue_enqueue(czat,"Przynieś mi kawy!") s="" GML (Key press) s=ds_queue_dequeue(czat); GML (draw) draw_text(32,200,s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladius Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Oooooooooo!!!! O! O, o! To mi akurat super pasuje :D Wielkie dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi