Xedom Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Gatunek: Point'n'clickOpis: W Seminecata wcielamy się w postać chłopca o imieniu Clarence, który zostaje uwięziony w świecie będącym w istocie połączeniem dwóch odmiennych rzeczywistości, między którymi jest w stanie się przemieszczać. Gra została stworzona na Ludum Dare 30 Jam.Download: GameJolt.com / BlackCo.deRozmiar pliku: 88.8 MBLudum Dare: Klik!Autorzy:Programowanie: Kacper "kacperski1" Herchel (tutaj Xedom)Grafika: Kacper "kacperski1" Herchel (tutaj Xedom)Muzyka: freesound.org Screeny:Screenshot #1Screenshot #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Fajna gra (grałem :) , ja nie oceniam po screenshot'ach) Tylko nie wiem czy to bag (buk czy bug, a nie wiem ) czy tak ma być : - jak byłem w łazience i podnosiłem młot to postać podniosła go tuż przy drzwiach , tak samo było ze śrubokrętem , postać stała po drugiej stronie room'u i go podniosła !! Ale gra fajna 4/5 tylko jakby troszku straszyła to by była lepsza (według mnie ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wiem o tym błędzie, ale niestety nie mam pojęcia czym jest spowodowany a i czasu na szukanie zbytnio nie miałem :P Postaram się jeszcze raz spojrzeć w kod, bo skoro już po terminie to mogę się tym zająć na spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi