Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nocze. Postanowiłem ulepszyć ziemniaka o karte graficzną (do tej pory leciał na zintegrowanej intela ;_;). Przeglądam benchita, allegro, wujka google no i doszedłem do wniosku, że nigdy nie kupowałem części i się tym nie interesowałem. A chciałbym dostać w cenie produkt jak najlepszy. Myślałem wydać coś w okolicy stówki Płyta główna: http://www.asrock.com/mb/intel/g31m-s/ Złącze PCI-E x16 hełp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Overclockuj Intela za 100zł Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie doda mu to obsługi pixel shaderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Pytanie dla bardziej obeznanych - co można kupić za 100zł? Szczerze powiem, że musiałbyś dać z 3 razy tyle najmniej Fervi Uroki architektury Intela i monopolu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgodzę się. Za 100 zł grafiki nie szukaj, bo to szkoda kasy. Do 150 zł powinieneś znaleźć coś z PS2.0, ale to będzie najgorszy sprzęt. Za 300 kupisz już coś mocnego. Może nawet Ci zasilacz nie wyrabiać przy czymś mocniejszym. Oczywiście cokolwiek będzie lepsze od zintegrowanej, ale to będzie strata pieniędzy. To samo możesz powiedzieć rodzicom/wujkowi/babci żeby Ci dołożyli 50zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie opłaca się w ten komputer wkładać więcej, chcę się pozbyć problemu shaderów. 100 zł to i tak dużo na money dump w ~8 letni komputer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Szczerze? Zbieraj na nowego kompa Jest też lepsza możliwość - kup nowego kompa, oddaj mi starego i zrobię z niego wiosnę cudów #Linux Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zbieraj zbieraj, stówkę na ten mogę wydać bo jeszcze jakiś czas będę się z nim użerać. Jestem przekonany, że chcę coś kupić za te około 100, więc pomóżcie w wyborze pls ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/karta-graficzna-ati-rade...4508689522.html Może ruszy :> Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Policzyłem czy zasilacz mi uciągnie i jeśli nie pomyliłem czegoś to powinno działać. Już zamówione, zdam relacje jak przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ok, działa jak natura chciała. Dzięki fervę, masz buziaka :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dxdiag Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 POlecam GT 9500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi