ImaGin Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam ! Mam przyjemność przedstawić wam moją grę przeglądarkową pt. : RevQue PVD 3D-Vvs ,którą umieściłem na stronie Vvs-3DGame.pl.tl (własna) . Co Tam Się Robi :? Zabija potwory , Szyfruje kody , Współpracuje si z towarzyszem lub bez , Odnajduje się ukryte Massage , Odkrywa Nowe LvL'e , (1-9) Poziom Od Normal Do Hard :) Na Stronie Mamy Także System VIP -- Chcesz Nim Zostać :? Wystarczy że napiszesz do mnie w zakładce Kontakt ! Podaj Tylko Login i Haslo Jakie chcesz posiadać :) Oto Kilka Screen : Strona W Budowie A Już Gotowa Gra ! Zapraszam ! Start Pełnej Strony i Pełnej Gry Nastąpi 20 Sierpnia ! ( 19 Zakończenie Prac ). Zapraszam Na Testy ! : :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 ale mi dało raka te formatowanie posta ;__; :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasztet Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Coś słabo idzie ci reklama tej gry, tak mało tych odwiedzin przez te 4 lata ;) Dlaczego w pierwszym screenie ucięte są informacje o studiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImaGin Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 2010 sploder.com neurofuzzy>? to host ta grę w 2 dni zrobiłem :) a uciełem to przypadkowo przepraszam za to :) Gra ma 1dzień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi