Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 ok, good luck, informujcie na bieżaco :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 przypomina mi taką grę, w którą zagrywałem się sto lat temu, ale tam się chodziło po jakiejś lodowej krainie, chyba lisem. rozgrywka wyglądała podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehrgeiz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Cześć! Dzisiaj dla nas wielki dzień - właśnie zgłosiliśmy Box Kida do Steam Greenlight. :-D http://steamcommunity.com/sharedfiles/file...s/?id=509854181 Jeśli podoba Wam się nasza gra i chcielibyście nam pomóc, to głosujcie i opowiadajcie o niej znajomym. :-) Będziemy wdzięczni za każdą pomoc. :-) Dzięki! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Nie wiem co to za moda zeby gry typowo mobilne wrzucac na steam ale niby to sie sprzedaje, wiec pewnie nie jestem targetem i tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehrgeiz Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 "Za moich czasów" w takie gry grało się na mikrokomputerach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehrgeiz Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 W Box Kida będzie można zagrać na Pixel Heaven 2015, w sobotę 26 września. Zapraszamy! :-) Oprócz tego, cały czas walczymy o głosy na Steam Greenlight: http://steamcommunity.com/sharedfiles/file...s/?id=509854181 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi