Zombie-Games Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Wiedziałem to ale zapomniałem ! Widziałem to w jakimś przykładzie z yoyogames ! Wyglądało to następującą Are you sure to exit Yes (------or-----) No i mogłem sobie wybrać event (Nie mam zdjęcia z tego. Sorki) Po wejsciu w edycje skryptu całość zaczynała się GML show_message Chcę użyć tego przykładu do mojej gry ale go zapomniałem ! Proszę o pomoc !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 show_question() Wystarczało wejść w odpowiednia kategorię w dokumentacji. Tą samą w której jest show_message() Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 show_message_ext(str,but1,but2,but3) Ok, nie ważne... :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Czy to tak mogło wyglądać ? GML show_question("Are you sure to exit" , "Yes" , "No") czy inaczej ?? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Nie wiem, nie przeczytałem w dokumentacji. :angry2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie-Games Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ok Bez nerwów :nuke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi