JuliuszMakeGames Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 miałem wersie game marker 8 i chcę kontynułować projekt na wersi standart jak to zrobić proszę o odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosze o dokładną instrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jak wchodzisz w GMSa to masz zakładkę import. Tam rozwijasz listę i wybierasz *.gm6 *.gmk *.gm81 i szukasz swoejgo pliku. To jest tak banalne jak pierwszy poradnik do GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuliuszMakeGames Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 piesze mi to error loading fille seems to be corrupted co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 porzucić. ktora wersje pliku GMa chcesz zaimportowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Nejman Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Napiseł, że GM 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 zawsze zostaje w takiej sytuacji stworzenie obiektów i kopiowanie skryptów ze źródeł GM8 ręcznie (bo o ile pamiętam, to plik GM8 to XML?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechyarachidowe Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Większość daje rade jak klikniesz na pliku z grą PPM i włączasz : otwórz za pomocą a potem wybierasz GM:S wtedy wyskakuje pytanie, klikasz OK, po czym wybierasz lokalizacje gdzie mają znajdować się pliki twojej gry oraz nazwę projektu, naciskasz znowu OK i gotowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi