Pieter Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Może mi ktoś podać całą listę formatów graficznych obsługiwanych przez game maker'a, proszę oto ponieważ nie chce mi się przepisywać... za dużo tego. Pls help me man! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 To może najszybciej to by było zrobić screena? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Może mi ktoś podać całą listę formatów graficznych obsługiwanych przez game maker'a, proszę oto ponieważ nie chce mi się przepisywać... za dużo tego. Pls help me man!Czyli po prostu żądasz żeby ktoś to przepisał za Ciebie? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 psd, png, bmp, jpg, gif, .gm6 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Sam se sprawdź leniu :/ . Co to za problem. Jaki jest sens wyręczania się innymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Moze on nie wie gdzie, albo jak to sprawdzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 nie... wiem gdzie to sprawdzić ale tego tak dużo że nie chce mi się przepisywać... myślałem że ktoś z was zna linka do listy. Ranmus ja niczego od was nie żądam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Raczej nie ma takiej listy, bo przepisanie to góra 5 minut, więc już byś dawno miał gotowy spis gdyby Ci się chciało. Zamykam temat, bo to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi