Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Poszukuje przykładu... który pokaże jak zrobić dobre interface multiplayer z kloców multiplayer. (tych gdzie nie trzeba znać języka GML). Tzn. liste utworzonych serwerów, obok nich ping serwera. Można by było stworzyć własny serwer ustawić swojego ludka itp. Jest taki przykład? Bo dopiero co wtajemniczyłem się w MultiPlayer (bo dotąt było Singleplayer - SecretMission tworze) i chce poznać :) Jeśli jest prosze o linka. Jeśli nie ma... Mógł by ktoś mi zrobić prosty przykładzik podobny to tego co powiedziałem?? Hmm... Z góry dzięx :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Według mnie te klocki są strasznie proste w obsłudze i jak przezytasz działanie każdego z nich to wymyślisz coś :P . Jak będzie mi się chciało to zrobię tobie jakiś przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 OK THX :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi