LionX Dagger Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam mam problem dostałem dziś tablet jednak jest na nim kontrola rodzicielska a hasło zostało zgubione/zapomniane mam kable by podłączyć go do pc ale jedyne co mi Google znajduje to jak zabezpieczyć taki tablet a nie jak zdjąć te zabezpieczenie co zrobić możecie jakoś pomuc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 MOAR info! Jaki tablet? Jaka ochrona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 tablet to jakiś lark freeme 70.6 ochrona pisze tylko : android Parental Control Nie wiem jaka wersja androida bo nie mogę wejść w ustawienia Dodam ze nie zależny mi na danych więc może da się go jakoś sformatować? edit Temat już do zamknięcia udało mi się zainstalować nowego androida z tej strony http://www.lightsound.com.pl/tablet-lark-f...t-overmax-root/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Wystarczyło zapytać mnie na skype myndo ;p A co do Twojego rozwiązanego już problemu to mogłeś po prostu włączyć tablet w "tryb awaryjny" i po prostu go przywrócić do fabrycznych ustawień, w większości urządzeń trzyma się klawisz power + klawisz głośności w górę lub w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Próbowałem i niestety na mój tablet ten sposób działał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jest włączone adb (debugowanie po USB)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi