Markos Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Znalazłem przyklad z wyborem postaci, ale niestety nie o to mi chodzilo. Poprostu mam 2 postacie (2 obiekty) i zeby byl wybor obiektow... Myslalem zeby zrobic jakis kontroler w roomie i wybierasz postac i w zaleznosci na jaka klikniesz to ta postac pojawia ssie przy danym kontrolerze :) ktos powie jak to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 Kontroler to dobry pomysl. Robisz zmienna w tym wlasnie obiekcie i gdy klikniesz na postac jej id zapisuje sie w niej. Potem przy poruszaniu sie np.: con.x += 10; // con zmienna przechowujaca id EDIT: Przyklad: https://gmclan.org/up78_11_con2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 24 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi