dj trancer Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Mam pytanie jek zrobić aby w game makerze 6.1 podczas wczytywania gierki nie wyskakiwało od góry logo game makera. Jest to napis "Created with game maker". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Września 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Kupić licencję na GM'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj trancer Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Z neta pobierałem kilka gierek i kiedy je uruchamiałem z poziomu game makera nie widziałem tego napisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Bo osoby które je pisały posiadały zarejestrowaną wersję GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj trancer Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 A jak mogę go zarejestrować i ile to kosztuje. Poza tym mam pytanie jak zrobić aby tło przesuwało się z lewej strony ekranu na prawą i powtarzało się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serge Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Room Properties -> Backgrounds -> Hor. Speed, Ver. Speed :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 A jak mogę go zarejestrować i ile to kosztuje Patrz do FAQ. Poza tym nie używaj więcej opcji "report" jeśli nie wiesz czemu ona służy i nie nazywaj tematu "pomoc", "help" itp. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi