kriso99 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Czołem orientuje się ktoś może czy na xperii U bedzie działał darmowy internet aero2? aero: terminal kategorii 10, obsługujący transmisję danych w technologii HSPA+, w paśmie 900 MHz (pasmo 8) terminal kategorii 3 obsługujący transmisję danych w technologii TD-LTE w paśmie 2600 MHz (pasmo 38) xperia u: system GSM / GPRS / EDGE:850/900/1800/1900 MHz System WCDMA / HSPA:900/2100 MHz inne źródło: HSPA : ok HSPA+ : x To bedzie działać, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 ale co na 100% :D? dziala czy nie działa, btw. jak to sie sprawuje?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nawigacja, Spotify i YouTube działają. Co godzinę od rozpoczęcia połączenia będzie się rozłączać, więc plików większych niż 100MB nie pobierzesz. Jak Ci przerwie podczas oglądania na YT to robisz pauzę, play i oglądasz dalej. Korzystałem jeszcze z Mumble na telefonie. Oczywiście na tej karcie nie można dzwonić i pisać SMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 no ok, ale bedzie działąć na xperia u? bo ja nie ogarniam co jest co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jest chyba 3 lata nowsza od wszystkiego na czym próbowałem Aero2. Ta informacja o terminalach tyczy się głównie modemów, bo tych starszych (nie obsługujących) jest na polskim rynku większość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 dzieki ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi