CrossxxxPL Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Jak w temacie, mam problem, nie wiem jak zrobić przezroczyste tło za postacią i przesunąć ją bez pomocy górnego paska okna. Korzystam z gm'a 8. (nie wiem czy takie pytanie już było, bo nie mogłem znaleźć :'( , proszę o pomoc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 CrossxxxPL napisał(a): Jak w temacie, mam problem, nie wiem jak zrobić przezroczyste tło za postacią i przesunąć ją bez pomocy górnego paska okna. Korzystam z gm'a 8. (nie wiem czy takie pytanie już było, bo nie mogłem znaleźć :'( , proszę o pomoc) Nie zrobisz tego w GM kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Marca 2014 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 zrobisz to w GM kolego, kiedyś (jeszcze pod 7) bawiłem się SkinDLL-em który robił właśnie to o co ci chodzi. Będziesz musiał trochę poszukać bo większość linków już powygasała ale masz o co się zaczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagnz0r Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Chell napisał(a): zrobisz to w GM kolego, kiedyś (jeszcze pod 7) bawiłem się SkinDLL-em który robił właśnie to o co ci chodzi. Będziesz musiał trochę poszukać bo większość linków już powygasała ale masz o co się zaczepić Mija się to z celem. I tak nie wyrenderuje niczego z przeźroczystym oknem w D3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossxxxPL Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dzięki koledzy, będę próbował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi