Matthew Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Oto suwak! Przed użyciem sprawdź funkcję pasek_stworz() i przeczytaj wymagania co do spritów. https://gmclan.org/up1096_3_PasekScripts.html Znalazłem buga. Zaraz go poprawię. Jak go użyć? Włączasz GM, wybierasz Scripts->Import Scripts i wybierasz PasekScritps. Uwaga! Ten przykład nie wymaga umieszczania w creditsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Edited: Firefox czyni cuda... :/ Albo Matthew edytował posta sekundę przed moją odpowiedzią. Zaraz ściągnę i ocenię... Albo i nie ocenię... Przydałby się przykład... Nie wiem jakie skrypty dać gdzie i... w ogóle. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 Skrypty z Arrow dajesz do objektów, które są strzałkami. ArrowUp do objektu który jest strzałką w górę ArrowDown do objektu który jest strzałką w dół Bar do objektu, który jest suwakiem Bar2 do objektu który jest paskiem. np. ArrowUp_step do stepu strzałki w górę Bar_mouse_enter do mouse_enter suwaka. KPW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Halo! Proszę o komentowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 22 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2006 Dobra robota! Możliwe że skorzystam :) Możesz go jeszcze troche ulepszyć, ale nie mam narazie pomysłów jak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 najzwyklejsze, nawet ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi