cysior Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam. Mam problem z "poprawnym" zainstalowaniem i odpaleniem projektu monogame. Używam visual studio 2010, po instalacji odpalam MonoGame Windows OpenGL Project, i w tym momencie pojawia się problem, gdy chce go odpalić to mam problem z plikiem, którego visual nie może odszukać. O irionio ten plik jest w tym folderze. Używam windows 8. Z góry dziękuję za pomoc. "/C:/Users/Program Files (x86)/MonoGame/v3.0/Assemblies/WindowsGL/SDL.dll." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Sądzę, że to jest problem dwóch rzeczy. Windows 8 lub wersji Visual Studio. Pobierz wersje 2012 Visual Studio i wtedy zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Temat do zamknięcia, zainstalowałem monogames dla visual 2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi