LolikZabijaka Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Cześć, czytałem fora, ale mam problemy z rejestracją, nie ważne. Czy ktoś z Was wie, jak otworzyć zacięty zamek w aucie? Niestety taka sytuacja zdarzyła mi się wczoraj, wsiadłem do auta, ale wysiadałem już z prawej strony, zamek zaciął się na amen, ani od wewnątrz, ani od zewnątrz, czy ktoś wie, czy jest jakaś metoda otwarcia tego bez konieczności wezwania ślusarza? Dodam, że rozbierałem tapicerkę, dostałem się do tego drucika, szarpałem gnoja, ale zamek się nie odryglował. Proszę o jakieś porady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Kluczem uniwersalnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartboy Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Cześć, czytałem fora, ale mam problemy z rejestracją, nie ważne. Czy ktoś z Was wie, jak otworzyć zacięty zamek w aucie? Niestety taka sytuacja zdarzyła mi się wczoraj, wsiadłem do auta, ale wysiadałem już z prawej strony, zamek zaciął się na amen, ani od wewnątrz, ani od zewnątrz, czy ktoś wie, czy jest jakaś metoda otwarcia tego bez konieczności wezwania ślusarza? Dodam, że rozbierałem tapicerkę, dostałem się do tego drucika, szarpałem gnoja, ale zamek się nie odryglował. Proszę o jakieś porady :) Ale chodzi Ci o to, żeby nie zniszczyć zamka? Jeśli chcesz znisczyć to wiertarka i tyle. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Najlepiej żeby go nie uszkodzić, ani zamka, ani drzwi, ale w sumie już kombinowałem "za złodzieja" w końcu i tak oddałem auto do mechanika, niech się z tym buja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi