Akkosek Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Hello, troche pracowałem w Gm i troche umiem, ale przejde do rzeczy ;) Chce zrobić grę info: Typ:Zręcznościowa (strzelanka) rodzaj:Multiplayer Grafika:3D Potrzebuje 2-3 ludzi 2 Grafików do Broni, Ścian ITP i potrzebuje pomocnika w tworzeniu Gry, Gra będzie nie komercyjna (Darmowa), lecz będzie można kupić Płatne konto za ok. 5-10zł, które da możliwość Grania na innych Planszach,Miec inny wygląd postaci i nowe Bronie. Gra będzie się rozgrywała na levele, coś w stylu GunzOnline , wiem że coś takiego da się zrobić wiem że trudne ale tworzymy poto by być coraz lepszymi. Moje GG 1321438 Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 wiem że coś takiego da się zrobić To żle wiesz. A po za tym, jaki twój wkład był by w tą gre?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Zrobiłeś błąd już w tytule. Kto w takim razie weźmie cię na poważnie i będzie chciał z tobą pracować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 loool, czlowieku, a ja potrzebuje 50 osob na budowe i ladnej brunetki 60-90-60, zglosi sie ktos? na tym forum juz milion razy probowano zrobic gre w grupie.. i nic z tego.. wiec nawet sie nie zabieraj, zwlaszcza ze rozumem nie grzeszysz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Nie radzę robić tak trudnego typu (3D + MPlay = Armagedon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Ta, jeszcze w GM. Nie ma jeszcze kompów do użytku domowego na świecie które by to obsłużyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi