Fervi_ Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Witajcie! Mam (przynajmniej w teorii) pomysł na zrobienie ezine'a o grach komputerowych. To znaczy część pracy już za mną (4 strony z 15, dodatkowo 3 (tytułowa, końcowa i spis treści trudno nie będzie zrobić)). Ezine konkretnie skupia się na grach darmowych, Indie i Open Source :P I chciałem się zapytać czy ktoś chciałby pomóc w rozwoju, potrzebujemy tłumaczy (Polski -> Angielski), ludzi, którzy lubią czytać (przeczytać i znaleźć błędy) czy też inne różnego rodzaju prace Przy okazji jakby ktoś chciał opracować logo naszego ezine'a, byłbym wdzięczny :) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=30526 Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ja mogę poczytać, potłumaczyć coś, czy nawet coś napisać jeśli miałbyś temat dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 jak wam coś z tego wyjdzie to możecie uderzać do CDAction, pewnie z chęcią opublikowaliby waszego zina na swojej płytce. Kontaktu z nimi się nie bój, wporzo ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 21 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 jak wam coś z tego wyjdzie to możecie uderzać do CDAction, pewnie z chęcią opublikowaliby waszego zina na swojej płytce. Kontaktu z nimi się nie bój, wporzo ludzie Wydawało mi się, że takie eziny to konkurencja dla CD Action, ale co ja tam wiem :P (może nie konkurencja, ale pewnego rodzaju rywalizacja) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 21 Września 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 tawerna rpg to jakby nie patrzeć też dla nich konkurencja, a jednak co miesiąc ląduje na ich cover dvd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Zanim wyda się pierwszy numer przydałaby się jakaś reklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Niestety, z powodu problemów związanych z Dialogiem (który "naprawia" sieć od paru dni (czytaj - olali naprawę)) i dodatkowo brak jako takiego numeru - premierę przenosimy na Styczeń 2014 (pewnie 1 stycznia) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Grudnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 I to bedzie w tym styczniu czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Niezbyt Przykro mi Oczywiście mogę wam wysłać wszelkie "materiały", ale są dość kiczowate (może poza jednym) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 To w końcu coś kleicie, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Niezbyt Nie można zmusić ludzi do czegokolwiek, stara dobra zasada. To, że zgłosiło się parę osób do pomocy, a potem nic nie zrobiło - no sam widzisz. Sam napisałem z 6 "tekstów", ale mimo "dobrych" ocen artykułów, no nie podobają mi się. Równie dobrze możecie oglądać klocucha 12 Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi