MaxGaming Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Na wstępie dodam, że nie wiedziałem do jakiego działu, jęzeli źle proszę o przeniesienie tematu. Mam obraz płyty, ale... Partowany(?). Nie wiem jak go otworzyć bo mam: nazwa.iso.001 nazwa.iso.002 nazwa.iso.003 nazwa.iso.004 Help :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zły dział. Pliki 001, 002, itp. to zazwyczaj archiwa ZIP. Otwórz np. 7-Zipem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Winrar nie rozpoznaje tego jako archiwum :/ A jak zaznaczyłem wszytkie 4 części i zmuysiłem go do wypakowania to wypakował tylko jedną część po prosatu pliki z tego obrazu płyty, ale to jest tylko 1/4 i 3/4 plików to same nazwy a są puste :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Może został podzielony jakimś innym programem : http://www.programosy.pl/program,dzielenie-plikow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxGaming Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki. Szukałem w necie info o partowanych iso zamiast po prostu o rozszerzeniu *.001 :/ Działa wszystko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi