Cekol Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 zrobiłem przykład (z lekką pomocą Tymona)pola textowego z ograniczeniem wpisu: https://gmclan.org/up808_11_text2.html oceniajcie i odpowiedzcie mi na jedno pytanie! czy to się nadane do downloadu gmclanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały_wilk Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 czy to się nadane do downloadu gmclanu? Mała rzecz - ale GM pokazuje, że czasami brakuje bardzo małej rzeczy, jakiegoś szczególiku żeby całość robiła dobra wrażenie.Moim zdaniem się nadaje - ale tak naprawdę okaże się to dopiero ( czy było przydatne ) po tym ile osób ściągnie coś takiego i wykorzysta w grach/programach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Moim zdaniem tak gdyrz wystarczy połączyć z jednym przykładem ktury przypomina rejestracji i mamy już żółte kartki.Coś w stylu przypomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 10 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2006 Nieco archaiczny ten twoj textbox, bo wykorzystuje czcionke maszynowa (courier bodajże?), w której wszystkie znaki mają tę samą szerokość. Do tego przydała by się możliwość zmiany pozycji karetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 No właśnie, szkoda że to jest na czcionkę o stałeś szerokości znaku. Gdyby nie to, to było by nawet fajne. Nie jest to wcale takie skomplikowane ;) I tak gratzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 XDDD Właśnie pracuje nad czymś podobnym do swojego programu z tą różnicą że moje służy do nadawania jakiejś wartości np do x powiem tylko tyle dobra robota :thumbsup: ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Co to za różnica, hmmm...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 Przeciez to jest jedno i to samo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2006 nie powiedział bym bo tom jest zapisywany string a u mnie jest wartości która potem jest wstawiana jakiemuś obiektowi trzeba też wziąć pod uwagę wartości ujemną i dodatnią poza tym gdy próbowałem to za pomocą stringu zrobić nic mi nie wychodziło ^^ no cóż jeśli istnieje prostszy przykład to proszę go podać bo mój jest karkołomni ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi