TheLukLook Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Poszukuję kodu na automatyczne klikanie się myszki. Mianowicie chcę ustalić pozycję, w których myszka ma się pojawić co np. 30 sek. rysunek :D zdjęcie myszka w miejscu x ma się pojawić jako pierwsza i automatycznie kliknąć lpm. W miejscu y po 20 sek i również kliknąć lpm oraz w z po 20 sek i kliknięcie (pętla). Ta aplikacja musi działać w tle albo tak aby nie przeszkadzała w klikaniu. Sam nie wiem czy jest to możliwe w gm, że można robić coś po za obrębem roboczym programu. Jest mi to bardzo potrzebne do bota, który robię do gry na przeglądarkę. Dzięki z góry wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 window_mouse_set(x,y); ustawia pozycje myszki, kliknięcia bez dll nie da się zasymulować, dll http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=392272 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Lub użyj mojego dlla https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=28462 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLukLook Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dzięki panowie! Mam problem, bo coś wyskakuje jak odpalam twój tutek Utermiko. ERROR in action number 1 of Create Event for object object0: Error defining an external function. Mam wersje gm 8 pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dzięki panowie! Mam problem, bo coś wyskakuje jak odpalam twój tutek Utermiko. ERROR in action number 1 of Create Event for object object0: Error defining an external function. Mam wersje gm 8 pro. Wypakowałeś DLL do folderu z grą \ programem? To oznacza że nie można zainicjować kodu i połączyć się z DLL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheLukLook Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ok, już wszystko działa, bo się pomyliłem w kodzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi