BeWuO Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2004 Zamieszczam to tu, bo tylko w tym forum można załączać pliki... Mam prośbe, przetestujcie ten program pod każdym względem i spisujcie mi tu błędy. Jest to mój wakacyjny projekt do szkoły, jak go oddam to zamieszcze na stronie kod, jako że będzie to projekt OPEN SOURCE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Nie wiem, czy to ja jestem ślepy, czy coś innego, ale nie widzę tu żadnego linka. Mój wspaniale dedukcyjny mózg dedukcyjnie dedukuje, że temat został przez kogoś przeniesiony z innego miejsca i plik "zaginął przy sortowaniu". Am I right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 2 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Jes, ju ar rajt. Ale ja niestety już nie mam tego pliku bo miałem formata, więc jak ktoś go ma to fajnie by było jakby zarzucił :) Nawet go nie oddałem do szkoły ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi