Sernat Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Motyw taki: Gmclan + League Of Legends. Przede wszystkim podstawowe pytanie: kto tutaj gra i jaki posiada poziom, a jeśli już 30, to jaka dywizja (oczywiście mówimy o East, to polskie forum, hellloooołł). Jakieś aramki, 5vs5. even rankeds, whateva :3 . Nawet jeśli nic nie wypali, czysta ciekawość >D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lipca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 gold5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Diament5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Sin Zay, Gold chyba IV teraz, tyle przegrać spadając z Gold I :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Brąz2 >.< ale zacząłem grać rankedy od nie dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 SREBRO JEDEN moge was wykeriować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Proponuje o 20 jakiś meczyk gejmklanów. Jaki to zależy od ilości osób, które się zgłoszą. (swój nick podałem, napisać można ingame albo tutaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 to chcecie pograć? mój wymyślny nick: karolopl320 możecie mnie sobie dodać e:sorry, nie było mnie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 zagram duło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ej bo ja już mam goldy cztery i chce ktoś zagrać ze mną? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Tripelposten machen. inb4 warn za zabawę w moderatora DOKŁADNIE 3.5 roku temu dostałem ostatniego warna, 21 lutego, czuję się dumny. Za dużo razy edytuje tego posta. Uh, znowu zedytowalem. Zeby nie bylo nieswiadomie skomentowalem to akurat 3.5 roku pozniej, tak jakos na date spojrzalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Ja ostatnio nie gram w ogóle, tylko piątki ze znajomymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi