Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 23 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Pracuję nad pixelowym giercokiem mniej więcej stajliszem podobnym do Riot Screen z Riota i jak wiadomo potrzebna muzyka, za którą biorę się sam. Postanowiłem zrobić coś a la taka skromna Terriaria i wypociłem coś takiego: https://gmclan.org/uploader/7193/ko.mp3 Czy takie coś może przejść? (oczywiście z wieloma poprawkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Fajne to. U mnie ogromny plus za taką muzykę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 B. fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Fajne, podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 danke, a tu inne klimaty: https://gmclan.org/uploader/7193/ko2.mp3 nie wiem czemu rozchodzą się ścieżki, a szybkość transmisji mimo, że ustawiam na 320 ostatecznie i tak wychodzi 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Tak bardzo Swords and Sworcery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tak bardzo Swords and Sworcery Właśnie o te klimaty mi chodziło, ale zapomniałem tytułu tego ponadczasowego dzieła ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi