Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nowa nazwa, nowy image, nowa strona i nowy projekt. Tutaj można szczegóły przeczytać: http://spiffygoats.com/ No i oczywiście zapraszam do zalajkowania fanpejdża :P http://www.facebook.com/pages/Spiffy-Goats/344177312366002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 podobne loga kiedyś w power point robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Czemu zmieniliście nazwę? Nie znalazłem takiej informacji na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Tamta była zbyt corporate i nie pasowała do małego niezależnego studia, chcieliśmy coś co łatwiej zapamiętać i zbudować markę Also jak robiliśmy stronkę pod tamtą nazwę to ciężko było coś fajnego skomponować, co by nie wyglądało zbyt generic i marnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Ostatnio czytając twoje posty dochodzę do wniosku, że "twoje oczy są hipnotajzing" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Popieram morro. Czemu wstydzicie się ojczystego języka i używacie akcentów z innych języków ? Co do studia to tamto logo oraz nazwa mi się bardziej podobały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Mnie się podoba nowa nazwa. Logo też spoko. Gratki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Popieram morro. Czemu wstydzicie się ojczystego języka ??? i używacie akcentów z innych języków ? z przyzwyczajenia i wygody, a cóż ci to przeszkadza? Co do studia to tamto logo oraz nazwa mi się bardziej podobały. Bywa @Pheonix: dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 No to ,że zamiast powiedzieć nowoczesny to niektórzy mówią modern. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Pytanie w jaki sposób ci to przeszkadza, nie prosiłem o przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Mnie trochę boli w oczy, jak tak czytam pół po polsku, kilka słów po angielsku (i w ogóle z d*py akurat te słowa w innym języku). Ja rozumiem jakieś fachowe określenia, ale zwyczajne słowa przestawiać? Polacy nie gęsi, iż swój język mają. A nazwa ciekawa, logo fajne. E: dzięki, Chell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Bedziom - "iż Polacy nie gęsi, IŻ swój język mają". Gęsi to nie rzeczownik tylko przymiotnik, broniac polskiego chociaz sam go znaj Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Boli mnie poparcie przez Wojo i Bedzioma, wycofuję swoje stwierdzenie. (które nie było żadnym oskarżeniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 lol'd Fajna koza. wg tłumacza Google "spiffy" znaczy również "wypucowane miejsca na trasie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi