Markos Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 dobra podpowiem ci: rób jak uważasz za słuszne/jak ci łatwiej/jakie gry lubisz. Rozumiem pomóc komuś pod względem spraw technicznych, ale pomagać ci jeśli chodzi o kreatywność? To co z ciebie za twórca gier :P Pamiętaj że to twoja gra i bedzie wyglądać tak jak ty chcesz i o to w tym całym programie chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 yay, ja anyway jestem za rpg, bo bijatyk a) jest pelno, B) sa raczej dla bezmozgow. no ale rpg jak *na poczatek* to troche duzo roboty :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 5 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 HA! Dzieki ! przed chwilka sobie pomyslalem: "mm kurde rpg zrobie za jakis miesiac albo kilka miesiecy ;/ a ja chce juz miec gre" i tak sobie mysle czytam forum... Po chwili sobie uswiadomilem gdzie mi sie spieszy? :P Biore sie za RPG z prawdziwego zdarzenia ;) zyczcie mi szczescia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Nie życze ci szczęścia :jezor: I za każdym razem jak bediesz chciał zrobić jakiś nowy temat (w związku z tym co chcesz zrobić, bedziesz zapewne to robił często) najpierw użyj opcji szukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 5 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 mic, uzywaj opcji szukaj, podobny post juz byl :lol: zycze powodzenia, chociaz srednio wierze w stworzenie przez Ciebie rpg. jesli borek robi projekt od dluzszego czasu i ma niemale problemy, to co dopiero "newone" na scenie. no ale badzmy dobrej mysli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi