Elevator Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Tytuł: Znajdź Czarnoskórego Gatunek: platformówka Opis: W Twoim pokoju zaległ się złodziej. Jest czarnoskórym. Ukradł Ci wszystko z pułek i nietylko stamtąd. Pozbądź się go zanim sam ucieknie. Masz około trzech sekund w każdym z dziesięciu poziomów. Download: https://gmclan.org/up6961_4_Znajd__Czarnosk_rego.html Rozmiar pliku: 1,55 MB Autorzy: Programowanie: Elevator Fabuła: Elevator Grafika: Elevator Muzyka: brak Screeny: Nie mogę ich dodać ze względu na to, że nie ma wielu lokacji w grze i mogą wam zepsuć rozgrywkę. Brak screenów i emotko-post, forum to nie czat. Warn - Uzjel jakim cudem dostaje warna za brak skreenow skoro kazdy ma 12-24h na zastosowanie sie do szablonu ;| swietnie robie wam gry i dostaje warna za to ;o foch Ponieważ jesteś tu ponad dwa lata, zrobiłeś to z premedytacją i walnąłeś niżej post z samą emotką. Jeden warn nikogo jeszcze nie zabił. Odfochaj się i zrób coś fajniejszego - Uzjel yes sir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 !screens = !download nie ściągnę e: dobra, pobrałem. level design (+) bo go nie ma grafika (-/+) bo chwilę temu grałem w agenta gnata dźwięk (-) bo brak rozgrywka (+/-) bo nic nowego ani ciekawego 2.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Łee, myślałem że będą prawdziwe zdjęcia, gdzie są hard-to-spot Murzyni. Byłoby trudne i zaskakujące :D A tak, to kiepskie, jeden background, czarna plamka jako człowiek i licznik czasu. Słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Niestety zdecydowałem sie pobrać, naprawdę słabe swietnie robie wam gry takie poświęcenie dla community Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Czy tylko ja to tak odebrałem czy jest tutaj jakiś drobny motyw rasistowski? Bedziom! Do łóżka JUUUUUUUUUŻ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Grałem w to z kolegami w bibliotece szkolnej, aż nas nauczycielka wyprosiła z powodu hałasu. Śmiechowe Zrób wersję Android, plizzzz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi