Japanstache Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 nocna, wielogatunkowa przejażdżka autostradą oświetloną neonami Gdy w wyniku niewyjaśnionych okoliczności ginie filakterium licha, głównego bohatera, ten nie zatrzyma się przed niczym by odtworzyć wydarzenia ostatniej nocy. Długa podróż zaprowadzi nas w najciemniejsze zakątki Miasta, od nawiedzonej przez duchy dzielnicy Harmlem, mrocznych ruin Too Dark Industrial Park czy białych plaż Cold Beach do miejsc, w które nawet nieumarli boją się zapuszczać... pościg autostradami, najeżone pułapkami grobowce czy tajemnicze morderstwo - każda dzielnica będzie wymagała od gracza innych umiejętności Za przyjemności oka odpowiada:Odpowiednia Ameba (PL) Za przyjemności ucha odpowiada grupa utalentowanych twórców z całego świata, których zadaniem jest jak najwierniejsze oddanie nekrofuturystycznego Miasta lat 80.Joey Groves/Broken Bit (UK)Girlfriend's Girlfriend (FR)Elektro Skansen (PL)Ki Fuji (USA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Muszę to mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja tam w dupie mam i się nie napalam nawet, bo przecież każdy wie, że znowu narobisz ochoty całemu gmclanowi i nic nie wydasz. No dalej, czekam na komentarz w którym zapewnie mnie ściśniesz, ale taka prawda robaczku! :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Fajnie się zapowiada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Przecież ja kończę gry, któr.. no. Od poprzednich różni się tym, że kolejne wersje nie psują tego co już jest więc jest grywalnie na każdym etapie - w razie czego będzie można ciachnąć, dać gównianego bossa i ekran "dalsza część nastąpi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wyglada naprawde dobrze. Dodajcie wsparcie dla kontrolera i walcie z tym na steama. +1 na greenlighcie ode mnie juz macie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 skończ chociaż to. czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Przedawkowanie Hotlime Miami zaliczone! Czekam na kolejne newsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Stycznia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 dałbym sight zamiast view Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Anty, jakoś mnie to wcześniej nie raziło. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 więcej screenów z gry a nie z menu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kombinuję z dynamiczną zmianą tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Niby sama gra wygląda inaczej ale myślę ,że przy gameplayu powinna być jednak taka czystsza grafika. Mniej oczy będą boleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Niby sama gra wygląda inaczej ale myślę ,że przy gameplayu powinna być jednak taka czystsza grafika. Mniej oczy będą boleć Nie popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Czy to zimą, czy to w lecie, pedał zawsze nosi się w fiolecie. Co do samej gierałki, to wszystko zapowiada się dobrze. Ciekawe tylko czy wyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 każdy screen wygląda inaczej, gra nie ma żadnego schematu... co jak najbardziej mi się podoba ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 plakat Koola z GTA w tle +1 Wojo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pierwszy raz robię osobną animację dla skoku - profeszynal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaterasu Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 epicc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wygląda co najmniej znakomicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tylko weź tę grę już skończ C : tzn. żeby nie skończyła jak reszta zaczętych świetnych projektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Już za parę dni będę mógł się pochwalić czymś naprawdę fajnym, stay tuned ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Mam nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 No i soundtrack z wokalem w końcu będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja pierdziu, jak soundtrack będzie utrzymany w fajnym klimacie to dużo dam za takiego winyla. No i jeśli gra będzie tak fajna, jak mi się wydaje, że będzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Proszę Cię Staszku nie wrzucaj tego! :[] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi