Jeremiah Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam, mam następujący problem. Postępowałem wg instrukcji na: http://wiki.yoyogames.com/index.php/Setup_..._The_ADT_Bundle Niestety, projekt nie uruchamia mi się, wyskakuje poniższy tekst: failed to copy 'G:\Documents and Settings\Farobek\Ustawienia lokalne\Temp\gm_ttt_46350\Ssij\\GameAssetsDROID.zip' to '/mnt/sdcard/GMstudio/GameAssetsDROID.zip': Permission denied failed to copy 'G:\Documents and Settings\Farobek\Ustawienia lokalne\Temp\gm_ttt_46350\Ssij\\GameDownload.lock' to '/mnt/sdcard/GMstudio/GameDownload.lock': Permission denied device pkg: /data/local/tmp/com.yoyogames.runner.apk Failure [iNSTALL_FAILED_MEDIA_UNAVAILABLE] Z kolei na telefonie okienko z informacją, że aplikacja "YOYO Runner" musi zostać zamknięta. Co może być przyczyną tego stanu rzeczy? W ustawieniach po kliknięciu "Check SDK" nie wyskakuje błąd, tylko "SDK + JDK + KeyStore OK" Telefon: Xperia Mini Pro, wersja Andka 2.3.4, tryb debugowania włączony EDIT: poradziłem sobie :) jeżeli ktoś będzie miał podobny problem, niech wyłączy opcję "łącz zawsze w trybie pamięci masowej" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi