Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Grudnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ja się prawie w ogóle na tym nieznam także nawet nie wiem co tu powiedzieć, w tej chwili mam ATI Radeon HD 5670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Płyta główna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 jakaś gówniacza - GIGABYTE GA-H61M-S2PV 1155/ DVI / LPT coś takiego myślałem, że akurat przy karcie graficznej to nie ma większego znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 http://techplanet.pl/produkty/karty-grafic...ress,35303.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 A to http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=49323 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 hajs się zgadza łoooooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 dobra, już zamówiłem to co link dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 A ja tylko na przyszłość polecam - Ranking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi