edox Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 witam mam gotowy silnik gry mmo 39dll ale nie przesyła pozycji chat nie podąża za graczem i nikt nie może sie połączyć z serverem poza mną potrzebuje też dodania sklepu z ekwipunkiem oraz rotacje dronów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Problem z połączeniem wynika pewnie z tego że próbujesz łączyć się z ip: 127.0.0.1, a to jest ip komputera lokalnego więc jak nie masz na nim włączonego serwa to się nie połączysz. Tak myślę bo kodu nie widziałem. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edox Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 mam zmienne ip jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Użyj hamachi lub no-ip.com i przekieruj porty na routerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi