LolikZabijaka Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Cześć, czy mógłbym prosić o zrobienie około 5 rodziajów drzew, takie jak w Polsce rosną :) Dam tutaj jedno, żeby wiadomo było jaki styl i rozmiar, dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimikolaj Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Cześć, czy mógłbym prosić o zrobienie około 5 rodziajów drzew, takie jak w Polsce rosną :) Dam tutaj jedno, żeby wiadomo było jaki styl i rozmiar, dzięki :) Ja nie jestem przyrodnikiem i tym bardziej grafikiem... Ale umiesz rysować, pokazałeś. Warn za post nic nie wnoszący do tematu, dostałeś - Uzjel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 tylko to drzewo mi wyszło, bo było proste, inne wychodzą jakieś niedorobione, chodzi o kilka zwykłych drzew, np. http://szkolnictwo.pl/rysunki_hasla/0/2266/drzewa.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 A do czego jest ci to potrzebne? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 To mają być grafiki 2D do platform 2D czy grafika drzewa do d3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 2D do platformówki, takie jak pokazałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi