Pietrz Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Tytuł: Cave vs Clones Gatunek: Platformówka Opis: R - Reset roomu, M - wyciszenie muzyki, Strzałki - sterowanie. Download: http://www22.zippyshare.com/v/52109862/file.html Rozmiar pliku: 4 MB Autorzy: Muzyka: http://www.nosoapradio.us/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Da się przejść 2 poziom? ten ze spadaniem? @a to nie był 2 poziom tylko secret room :D mój blad, zagram dluzej i wystawie ocene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 TYVM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Gratuluję wygranego pojedynku. Szkoda że twój następny temat nie da Ci dużego pola popisu. :( Co do gry: Po GMDuelu proszę zrób jakieś menu gdzie będzie można wybrać sterowanie, napisz do Uzjela zróbcie wersję na Win i Mac z reklamami. Sam doszedłem do etapu z trzema filarami. 3 albo 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Fajna gierka, pograłem chwilę i musze przyznać, że grało mi się w nią naprawdę przyjemnie. Udało mi się dojść do 4 planszy tam gdzie ta przepaść jest, nie chciało mi się już mysleć jak to przeszkoczyć/przejść/ominąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 tez tam wszedłem najtrudniejsza gra w jaka gralem :) jestem na 4 poziomie i poddaje się :). mimo ze wiem jak go przejść to nie mogę się zmiescic w tym kominku do mety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 tez tam wszedłem najtrudniejsza gra w jaka gralem :) jestem na 4 poziomie i poddaje się :) . mimo ze wiem jak go przejść to nie mogę się zmiescic w tym kominku do mety Zagraj sobie w tą KLIK, troszkę trudniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 gralem wcześniej i wcale nie jest taka trudna jak ta według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Zagraj sobie w tą KLIK, troszkę trudniejsza. Ta gra to żałosny wypierdek o którym ludzie jakimś cudem nadal mówią 'trudne'. Polecam I wanna be the guy oraz super meat boy Edit: I wtf? Story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrz Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Dzięki wszystkim za komentarze ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Temat zrealizowany aż za dobrze, doszłam tylko do 2 poziomu. O.o' Znacznie lepiej niż gra Chella, gdzie nawet menu nie dało się przejść i to co tam było, to w sumie nieciekawe. ^^' Może pograłabym dłużej, ale gry z serii Touhou oraz pochodne nauczyły mnie należycie doceniać łatwe tryby gry. A *zwłaszcza* jeśli ma się do tego jeszcze grę do zrobienia na karku. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi