pamparampa Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Witam, podczas pracy w Game Maker, konkretnie tworzeniu sprite, program zawiesił się (z resztą nie pierwszy raz). Niestety zapomniałem zapisać, ale jeszcze nie wyłączyłem programu, tyle że program nie odpowiada na żadną czynność. Czy istnieje jakiś sposób na odzyskanie niezapisanych danych lub odwieszenie programu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Przestań działać na słabym piracie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To nie pirat, mam wersję Game Maker 8 Lite :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak nie bujnie się po 10 minutach to niestety niezapisana praca poszła na marne. Też raz tak miałem i od tej pory co chwilę zapisuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi