hmental Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Witam, jako, że moje poprzednie konto zgłupiało i nie było od lat używane a i tak głównie do prezentowania tylko ilustracji), tutaj chciałbym przedstawić gameart, kilka screenów ( i mockup-ów) z gierek do których robiłem grafiki. Większość pod zlecenie, głownie mobile - prócz własnych eksperymentów z XNA innymi Flexami. Mam także doświadczenie z GM, mam pojęcia jak dostarczyć grafiki/pliki by pasowały. W razie gdy znajdzie się ktoś zaintersowany współpracą, najlepiej pisać na maila : hkeavymental (at) gmail. com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Podobają mi się emocje tego poszukiwacza i ostatnie 2 gry. Wysoki poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 dla mnie, to wszystko piękne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 to mi się podoba, pamiętam to jeszcze z warsztatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ten koleś przypomina mi spelunky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi