kryniak Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zrobiłem 2 efekty animacji. Zanikanie i Obrót. Jak ich używać zamieściłem w przykładzie. Oceniajcie. LINK: https://gmclan.org/up739_11_animacje.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 To już przesada. Robisz to samo co ja: robisz przykład łatwy do zrobienia samemu i każesz umieścić w creditsach. Po pierwsze już dawno zrobiłem coś takiego, byłem pierwszy więc nie muszę cię dodawać do creditsów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Kryniak szczerze mowiac to to co tu jest to nic nadzwyczajnego, gdybym tego potrzebował to sam bym mógł to napisać :P przykład mało przydatny :P chyba ze dla noobków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ale łatwy w obsłudze. Podoba mi się interfejs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Właśnie, a co tu nadzwyczajnego? Po co się męczyć żeby taką animację zrobić jak można zerknąć do mojego przykładu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 hej hej, to ja zrobilem overmarsowi ikonke gm, kazdy kto jej uzyje musi napisac, ze zrobilem cala gre, a on pomagal! xD imo fajne, ja jestem newbie i ode mnie masz plósa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 sorry za offtop :boxed: Tak, plósa. I jesteś newbie, tak? 306 postów (nieźle). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Nie wyczułeś ironii Kryniak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 2 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2006 po co komu taki przyklad jak to jest najprostsza rzecz na swiecie no ale niektorzy nie umieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 lol. "zawsze mowilem, zeby dzieciakom z rocznika '95 nie dawac na komunie neta". xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 A rybeczka jak zawsze musi się wywyższać swoim dziwnym poczuciem humoru -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 A świstaczek zawsze musi komentować i narzekać, nabijając sobie tym samym posty. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Te, boberek! Na studia, a nie na forum siedzisz! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 A ty, skarfejs, idź na Onet się reklamować! Komerchę robisz na forum i tylo! O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 lol. "zawsze mowilem, zeby dzieciakom z rocznika '95 nie dawac na komunie neta". xD O, chyba rybkę niedokarmiłem, sprawdź ile mam lat. :P :oops: :offtopic: Dobra koniec z offtopiciem. (Może zrobię jeszcze trzeci efekt?) =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Kryniak: chyba chodziło rybce o Marcina ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi