Fervi_ Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witajcie! SpamBox Fervi'ego służy do zadawania przeze mnie pytań, na których nie udaje mi się znaleźć odpowiedzi, nie chce mi się lub potrzebuję opinii. Jako, że Linuksiarze to dość totalitarna grupa (wierzcie mi, coś raz źle napiszecie, to macie na takim forum przejechane do końca życia), więc tutaj sobie naspamuję :P A więc - lecimy - Chcielibyście nową serię poradników mówiącej o: * Grach komputerowych na Linuksa (coś a'la CDA) [ciężkie do zrobienia] * Maskowanie w sieci (W celach nie-hakerstwa, a w ochrony danych przed wścibskimi Googlami, MSami, Fejsbukami itd.) - Macie jakieś szybkie kursy Visio (internetowe)? Mam zrobić mini-projekt (jeszcze jest z 2 - 4 tygodnie), a nie wiem gdzie tego szukać Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 http://www.ehow.com/way_5810499_ms-visio-tutorial.html + videokursy na jutubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi