Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam gmclanowicze. Prawdopodobnie będę potrzebował noclegu z soboty na niedzielę w Poznaniu. Czy ktoś się orientuje w tanich noclegach w ww. mieście? Jakieś pensjonaty czy coś, byle jak najtaniej. Tudzież mógłby mnie w razie czego przenocować w ten weekend? Mogę zapłacić. :) Administrator w potrzebie, bo nie zna tego miasta, a musi załatwić ważne sprawy. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taneli Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Witam gmclanowicze. Prawdopodobnie będę potrzebował noclegu z soboty na niedzielę w Poznaniu. Czy ktoś się orientuje w tanich noclegach w ww. mieście? Jakieś pensjonaty czy coś, byle jak najtaniej. Tudzież mógłby mnie w razie czego przenocować w ten weekend? Mogę zapłacić. :) Administrator w potrzebie, bo nie zna tego miasta, a musi załatwić ważne sprawy. :( no jak mus to mus;) ze swojej strony: http://accommodationpoznan.pl/ szczegolow oferty nie znam ale kumpel był i nie narzekał wiec wydaje sie byc ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Patrz na date.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi