cyberdog Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 A mam zacząć krytykować twoją pierwszą grę? Już ją skrytykowałeś. Nie pamiętasz? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 @Cyberkot: Może i nie jest najlepsza ale aż tak zła to ona nie jest. Ta twoja "ocena gry" była przesadnie barokowa. Jeśli tak oceniasz moją grę, to zabraknie ci słów żeby ocenić swoją, które są... ekhm... nie tego. @Mic: Czy mógłbyś uzasadnić swoją wypowiedź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Moje gry są fatalne, ta może bije je na głowę, ale i tak jest $@#$#^$^^ !!! Rozumiesz? Błgam, powedz że rozumiesz! Nie chce mi się stawiać większej cenzury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Tej grze brakuje trzech rzeczy: 1. Opcji zapisu 2. Game infomations 3. Menu głównego Przydała byt się opcja multiplayer gdzie karzdy gracz miałby okazje zmierzyć się z innymi graczmi swoimi statkami ("wyćwiczonymi" na grze single player). Dzięki temu gra nabrała by więkrzego sęsu. Ale to tak opcjonalnie. Chciałbym terz żeby pojawiły się nowe staki. Chdzi mi o to żeby przed rozpoczęciem gry karzdy mógł wybrać swój pojazd komiczny (tylko żeby były zróżnicowane). Moja ocena gry 6/10 bo brakuje muzyki i toche za mało rozbudowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 1. Już zrobiłem, ale nie wiem, czy ma to być zapis w każdym momencie, czy po wygranej mapce... 2. Czyli help? OK 3. Przecież jest. Chyba, że chodzi o opcje i takie tam 4. Multiplayer? Dobry pomysł, ale jak? To trochę trudne... A ćwiczenie(ala RPG - exp, lvl...) i wybór statków... hmm... toż to wyborne, wyborne, wyborne! XD @Cyberdog: Dobra, wierzę ci... (odchodzi z przygarbieniem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi