ellien Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam chciałbym przedstawić wam kilka projektów. Jestem zainteresowany nawiązaniem współpracy z twórcami gier. Muzyką filmową zajmuje sie od 3 lat. Tu znajdziesz 2 przykłady w razie czego priv: http://www.youtube.com/user/earlRaspberry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 nawet nawet ale według mnie te utwory są troche nijakie, beza motywu, a rozwiązania są zbyt proste sorki, ale bym tego nie wykorzystał w grze :/ one wyglądają jak podkład, al potrzebna jest tu linia melodyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 No właśnie te melodie są na tyle proste że nadają się idealnie do prostych gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ale motyw jakiś powinien być, a tu dźwięki się ciągną i ciągną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellien Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 MXQ to jest minimalizm muzyczny w bardzo bogatej formie. W formie ,która i tak przewyższa treść co jest moim zdaniem błędem sprawdź sobie: http://www.youtube.com/watch?v=qxSt_w2ODaQ. Staram się po prostu robić to w bardzo subtelny sposób. A nawet jeśli to zostawiłem miejsce abyś mógł dopisać swoją melodie :) więc wytęż wyobraźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Bardzo mi się to podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellien Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Trochę zmieniłem dzialaność ale takie rzeczy też można wykorzystać w grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowula Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 cześć a mi się podoba coś takiego http://digitallove.samsung.pl/extras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera555 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 JAk dla mnie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Rajski Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jak dla mnie spoko :) to znaczy że mi się podoba bo jestem strasznie wymagający :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hustawka Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi