Gibki Kaktus Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Cześć, mam pytanie(kolejne), jak zrobić polecenia dotykowe, żeby gra działała na androidzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Yyy.. rozumiem, że masz GM: Studio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nie, mam GM Standard, a trzeba mieć to studio, by móc robić gry na andrioida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Tak, trzeba. Bez Studio nie możesz tworzyć gier na Androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanXX Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Tak, trzeba. Bez Studio nie możesz tworzyć gier na Androida To co wiem można tworzyć GM Standard exe'ki a aplikacje i gry exe otwiera niejaki telefon Black Berry. :) Tylko że nie przetestuje bo go nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 A ma ktoś z was może bete? Wiem że ona była darmowa, a na normalną wersję mnie nie stać ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Z tego co wiem, beta już dawno zakończona i już nie zadziała, chyba że można tam coś niecoś oszukać, ale nie polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jak oszukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmalu Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nie wiem, może jest jakiś crack/fix, który otworzy betę studio, ale nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Wszystkie funkcje odpowiadające za obsługę ekranów dotykowych działają tak samo jak myszka komputerowa. Wystarczy Ci zwykłe mouse_x i mouse_y. No ale do tego musisz mieś GM:Studio. Możesz oczywiście spróbować kodzić w Javie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi