PanciK Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Gatunek: zręcznościowaProgramowanie PanciKGrafika RIPy z gier na GBA edytowane przez PanciK na potrzeby projektuMuzyka Pochodzi z oryginalnego soundtracku DBAdres strony www.pancik.blogspot.com - strona w trakcie tworzenia. W zasadzie nic tam nie znajdziecie prócz jej nieskończonej części we flashu.OpisGra osadzona jest w świecie Dragon Ball'a. Do dyspozycji mamy postacie wchodzące w skład "Teamu Z". Jak to bywa w grach zręcznościowych naszym celem jest zdobycie jak największej ilośći punktów. Punkty zdobywamy kopiąc w "cztery litery" Mr.Satana. Zostało mi jeszcze wiele do zrobienia (power-upy, pułapki, animacje etc.) Poniżej zamieszczam 2 wymagane screen shoty oraz krótki film przedstawiający aktualny stan gry(pewne rzeczy ulegną zmianie). UPDATEBy nikt nie myślał, że projekt umarł śmiercią naturalną wrzucam kilka nieco aktualniejszych fotek :) Edytowane 3 Września 2012 przez PanciK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 dodaj więcej, może być ciekawe also, czym nagrywasz tak dobrej jakości filmy? bo ja mam z tym ogromny problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Świetnie dobrana muzyczka ^^ Podoba mi się, czekam na więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 dodaj więcej, może być ciekawe also, czym nagrywasz tak dobrej jakości filmy? bo ja mam z tym ogromny problem... Filmy nagrywam frapsem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Bardzo przyjemna gra ;) oprawa graficzna jest w sam raz. Reansumując - świetna, wyważona minigierka :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 byłbyś w stanie wrzucić grafiki gdzieś? jest w GM opcja exportu grafik z projektu. byłbym bardzo wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mógłbyś powstawiać jakies małe elementy w powietrzu np jak w Flight of the Hamsters. I taki mały offtop, właśnie powstaje filmowa amatorska produkcja dragon ball z, ciekawie to wygląda. Można oblookać na http://www.facebook.com/DBZSaiyansaga?ref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 @up Wszystko w swoim czasie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) Reszta screenów wyżej :) Edytowane 3 Września 2012 przez PanciK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Września 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Jak dla mnie to świetny projekt macie czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ZACIERAM W OCZEKIWANIU NA PEŁNIAKA :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Hehe fajne nawet nie wiedziałem ,że projekt będzie kontynuowany a tu patrz ! Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 9 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Przekozacko to się prezentuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi