Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam! Dobra, mam same problemy przy nagrywaniu (np. ścieżki dźwiękowe zmieniają rytmikę), ale dziś udało mi się coś wykrzesać. Jest to 5 minutowa pianinowa improwizacja. Proszę, wysłuchajcie do końca i napiszcie co o tym sądzicie :thumbsup: http://w359.wrzuta.pl/audio/a0agdDyBty4/tomaszek_-_karanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Tylko po co ten flanger :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Uwierz mi, brzmiałoby to jeszcze gorzej - ścieżkom dźwiękowym rozczepiła się rytmika, więc dla niepoznaki dodałem te efekty, wyciszyłem trochę jedną ścieżkę i dodałem echo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Aranżacyjnie fajnie, ale jak wspomniałeś czasami się rozjeżdża. Można by z tego fajny utwór przy całym akompaniamencie zrobić, ale niestety musi być równo. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi