Pablo-GM Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Dzień dobry , mam drobny kłopot z moim pendrivem. Chciałem na niego wrzucić dwa pliczki .iso ale uniemożliwia mi to komunikat : To trochę dziwne , bo na pendrivie mam 16 giga wolnego miejsca hmmm jak temu zaradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Sformatuj na NTFS i ci wejdzie. Na FAT32 pliki większe niż 4gb nie wchodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 UEFA EURO 2012? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 stfu, co ci do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 tez tak mialem, jak spakowalem w rara to weszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 tez tak mialem, jak spakowalem w rara to weszlo To rozwiązanie się sprawdzi tylko wtedy jak się akurat cudem uda, że 6,5GB upakuje w poniżej 4GB lub podzieli na części. Ale to tylko półśrodek. Najlepsze rozwiązanie problemu już padło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi