dyzmek Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Witam , nie wiem jak sprawić by moja postać gdy wybiore DUAL PISTOLS dwa pistolety strzelała z dwóch z jednego i drógiego i gdy np wystrzeli 6 to by była animacja przeładowania i przeładowanie i tak to każdej broni , będę wdzięczny za przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 podeślij projekt, chociaż sam obiekt postaci, to ci zrobię z chęcią, bo na razie nie mam wystarczających danych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Karolo320 odezwij sie na moje gg bo mam sprawe co do gry i propozycje wszystko ci przedstawie jak bede na gg potem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 gry nie chcę robić, ale pomóc w czymś tam mogę. Możesz podesłać na PW lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi