Fajny_Daniel Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Jestem bardzo początkujący i chcę żeby postać(samochód) przyśpieszyła gdy będę miał więcej punktów.Wiem ,że to łatwizna ,ale nie dla mnie :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 daj w stepie samochodu kod speed=score+x X to szybkość początkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edo Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 wstaw ruszanie sie i tam jest szybkosc zmien to na duze numery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 można też kombinować np. jeśli chcesz aby samochód przyspieszał po każdych zdobytych 100 punktach to w stepie samochodu speed = szybkosc_poczatkowa + (score div 100); Albo jeszcze można dokładniej speed = szybkosc_poczatkowa + (score / 100); Albo jeszcze score += 1; speed += 0.01; Pozdro :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi