Deusald (Adamentium) Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam :) Porałem z tej strony przykład: http://www.stuffbydavid.com/examples/text-editor Fajny edytor tylko jest z nim jeden problem. Jak wpisze się jakiś polski znak to za następnum kliknięciem zamienia się w dwa zanki zapytnaia. Czy może ktoś na to zerknąć i jakoś to naprawić. Ja męczę się z tym cały dzień i nic. Bardzo bym prosił :crying: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Nie prawda działa poprawnie zobacz: Zmień czcionkę, bo inaczej się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 A na jaką czcionkę zamieniłeś? EDIT: Poradziłem sobie ściągając inny przykład edytora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi